Koori õunad, eemalda südamik ja lõika õunad väiksemateks tükkideks. Pane õunatükid koos kuiviku, kaneeli ja sidruniviiludega potti. Lisa vesi ning keeda tasasel tulel pehmeks.
Hõõru läbi sõela ja keeda uuesti läbi. Lisa maitse järgi suhkrut, soola ja võimaluse korral veidi õunaveini.
Kui supp on valmis, siis paksenda see ühe munakollasega. Selleks vispelda paar lusikatäit õunasuppi munakollase hulka ning lisa segu potti tagasi (seda kutsutakse tempereerimiseks). Sega hoolega ja kuumuta tasakesi, kuni supp veidi pakseneb. Ära keeda!
Retsepti koostas ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni. Retsept on algselt ilmunud 13.10.1935 ajalehes Maa Hääl ja uuesti ajakirjas Elukiri, nr 201, sept 2016.
Õunasupp
Vanadest retseptiraamatutest ja ajakirjadest leiab väga toredaid retsepte. Siin on üks õunasupiretsept aastast 1935.