Suitsuangerjapasteet

Hõrk suitsuangerjapasteet sobib hästi pidulike suupistete valmistamiseks.

Nami-Namit varustab värske ja suitsuangerjaga PepeKala OÜ.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

200 g puhastatud suitsuangerjat

100 g pehmet võid

maitse järgi sidrunimahla

0,5 väikest punast sibulat

värskelt purustatud musta pipart

Valmistamine

Pane puhastatud suitsuangerjas, pehme või ja hakitud punane sibul väiksemasse köögikombaini ja töötle ühtlaseks massiks - või kasuta saumikserit ja kõrget anumat. Maitsesta suitsuangerjakreem sidrunimahla ja musta pipraga.

Hoia serveerimiseni jahedas. Kasuta nt röstsaial, soolaküpsistel vms. 

Idee: Waitrose

LISA KOMMENTAAR