Määri 24 cm läbimõõduga koogivorm võiga ja suru tainas vormi nii, et servad jääksid kõrgemad. Äärista servad hõbepaberiga ja küpseta 200 °C juures 5–7 minutit ehk kuni pind on kergelt kuldne. Eemalda hõbepaber.
Tükelda rabarberid ja martsipan ning tõsta eelküpsenud põhjale. Lisa maasikad ja mandlilaastud.
Sega kokku munad, suhkur, vahukoor, vanillisuhkur ja jahu ning kalla segu vormi.
Väga mõnus kook! Kuna mul oli vaja natuke ka kappidest jääke ära saada, siis tegin mugandustega. Põhja jaoks purustasin 200 g neljaviljahelbeid + 200 g võid + natuke jahu ja suhkrut. (Aitäh liivataigna viite eest) Peale läks vahukoore asemel 150 g hapukoort ja 50 g vahukoort. Aga kokku oli ikka väga mõnus ja priskelt täidisega kook.
Rabarberi-martsipanikook maasikatega
Väidetavalt on tegemist Anni Arro ühe lemmikretseptiga.