Mõnus burger neile, kes lihale juustu eelistavad.
burgerikukleid
grilljuustu
aurutatud või keedetud punapeeti
lehtsalatit
palsamiäädikakreemi
Lõika juustust paksud viilud, punapeedist veidi õhemad. Kui kasutad suuremaid kukleid, arvesta iga kukli kohta kaks viilu juustu ja peeti.
Grilli juustu kahelt poolt, kuniks ta omandab kenad pruunid küljed. Soojenda grillil ka kuklipoolikud.
Aseta alumisele kuklipoolele lehtsalat, siis grillitud juust ja punapeediviil. Nirista peale palsamäädikaglasuuri ja kata teise kuklipoolega.
Serveeri kohe.
Retsept ja foto: Martiina
Kiideti mitme pereliikme poolt heaks. :) Ma veel mõtlesin, et peaks grilljuustu asemel ka kitsejuustu proovima ;)
Grilljuustuburger
Mõnus burger neile, kes lihale juustu eelistavad.