Grilljuustuburger

Mõnus burger neile, kes lihale juustu eelistavad.

Kogus
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

burgerikukleid

grilljuustu

aurutatud või keedetud punapeeti

lehtsalatit

palsamiäädikakreemi

Valmistamine

Lõika juustust paksud viilud, punapeedist veidi õhemad. Kui kasutad suuremaid kukleid, arvesta iga kukli kohta kaks viilu juustu ja peeti.

Grilli juustu kahelt poolt, kuniks ta omandab kenad pruunid küljed. Soojenda grillil ka kuklipoolikud.

Aseta alumisele kuklipoolele lehtsalat, siis grillitud juust ja punapeediviil. Nirista peale palsamäädikaglasuuri ja kata teise kuklipoolega.

Serveeri kohe.

Tee ise:

Retsept ja foto: Martiina

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 18.06.2016 16:31

Kiideti mitme pereliikme poolt heaks. :) Ma veel mõtlesin, et peaks grilljuustu asemel ka kitsejuustu proovima ;)