Mahlane kanafilee mahlasel salatipadjal

Kena ja kerge õhtusöögiidee.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Kana:

2 kanafileed (a 200 g)

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Salat:

1 porgand

100 g viinamarju

2 sellerivart

50 g rediseid

5 sl Tarplani Provansaali majoneesi

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta pann korralikult kuumaks ning vala pannile veidi õli. Tõsta fileetükid pannile ning maitsesta soola ja pipraga. Prae fileetükke mõlemalt poolt 2 minutit ning seejärel pruunista ka küljed korralikult.

Paki mõlemad fileetükid eraldi fooliumisse, jahvata peale veel natuke soola ja pipart ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit.

Võta liha fooliumist, viiluta ning serveeri koos salatiga.

Salat valmista liha küpsemise ajal: riivi porgand, poolita viinamarjad, haki seller ja viiluta redised. Sega salat majoneesiga kokku ning maitsesta soola ja pipraga.

Foto ja retsept: Andra Kalda (pliiditaga.blogspot.com)

LISA KOMMENTAAR

Saima Jänes
postitatud 07.05.2016 23:54

See on küll maitsev ja tervislik.

Margo
postitatud 18.09.2018 08:40

Ma lugesin, ma tegin, ma sõin ja see oli hea!