3 väiksemat nisutortiljat
150 g lumekrabi
1 väike kurk
mõned frillice salati lehed
90 g toorjuustu
peotäis lutserniidandeid
3 sl Tarplani Salatikastet kalale
Singi ja kurgiga:3 väiksemat nisutortiljat
100 g sinki
1 väike kurk
mõned frillice salati lehed
90 g toorjuustu
3 sl Tarplani Salatikastet küüslauguga
peotäis lutserniidandeid
Sega toorjuust ja majonees ning määri tortiljadele. Kata tortilja üks ots paari salatilehega. Rebi lumekrabi lahti ning lõika kurk pikkadeks ribadeks. Kata salatilehe kurgi, krabi ja lutserni idudega (samal põhimõttel nagu valmistad sushit) ning keera tihedalt rulli. Keera rull fooliumisse ning lase vähemalt tunnike külmas seista. Lõika iga rull 6-8ks viiluks.
Sega toorjuust ja majonees ning määri tortiljadele. Kata tortilja üks ots paari salatilehega. Lõika kurk ja sink pikkadeks ribadeks. Kata salatilehe kurgi, singi ja lutserni idudega (samal põhimõttel nagu valmistad sushit) ning keera tihedalt rulli. Keera rull fooliumisse ning lase vähemalt tunnike külmas seista. Lõika iga rull 6-8ks viiluks.
Foto ja retsept: Andra Kalda (pliiditaga.blogspot.com)
Tortiljarullid kahe erineva täidisega
Need rullid valmivad samal põhimõttel nagu sushi, aga nori lehe asemel on lihtsalt tortilja. Täidise osas ei ole fantaasial piire - kasuta erinevaid köögivilju, soola- ja suitsukala, sinke, määrdeid ja salateid.