Tortiljarullid kahe erineva täidisega

Need rullid valmivad samal põhimõttel nagu sushi, aga nori lehe asemel on lihtsalt tortilja. Täidise osas ei ole fantaasial piire - kasuta erinevaid köögivilju, soola- ja suitsukala, sinke, määrdeid ja salateid.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

Lumekrabi ja kurgiga:

3 väiksemat nisutortiljat

150 g lumekrabi

1 väike kurk

mõned frillice salati lehed

90 g toorjuustu

peotäis lutserniidandeid

3 sl Tarplani Salatikastet kalale

Singi ja kurgiga:

3 väiksemat nisutortiljat

100 g sinki

1 väike kurk

mõned frillice salati lehed

90 g toorjuustu

3 sl Tarplani Salatikastet küüslauguga

peotäis lutserniidandeid

Valmistamine

Lumekrabi ja kurgiga:

Sega toorjuust ja majonees ning määri tortiljadele. Kata tortilja üks ots paari salatilehega. Rebi lumekrabi lahti ning lõika kurk pikkadeks ribadeks. Kata salatilehe kurgi, krabi ja lutserni idudega (samal põhimõttel nagu valmistad sushit) ning keera tihedalt rulli. Keera rull fooliumisse ning lase vähemalt tunnike külmas seista. Lõika iga rull 6-8ks viiluks.

Singi ja kurgiga:

Sega toorjuust ja majonees ning määri tortiljadele. Kata tortilja üks ots paari salatilehega. Lõika kurk ja sink pikkadeks ribadeks. Kata salatilehe kurgi, singi ja lutserni idudega (samal põhimõttel nagu valmistad sushit) ning keera tihedalt rulli. Keera rull fooliumisse ning lase vähemalt tunnike külmas seista. Lõika iga rull 6-8ks viiluks.

Foto ja retsept: Andra Kalda (pliiditaga.blogspot.com)

LISA KOMMENTAAR