Pimientos de Padrón

Populaarne snäkk (tapas) Hispaaniast.

NB! Üldiselt on Pimientos de Padrón tšillid üsna mahedad, aga vahetevahel satub sekka ka mõni üsna krehvtine eksemplar!

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

värskeid Pimientos de Padrón tšillikaunu

oliiviõli

meresoolahelbeid

soovi korral sidrunimahla

Valmistamine

Kuumuta suur prae- või grillpann. Lisa veidi õli, siis laota ühekordse kihina peale Pimientos de Padrón kaunad. Prae, kaunu aeg-ajalt pöörates, kuni need on ümberringi küpsed ja "villis". 

Tõsta serveerimisalusele, puista peale soolahelbed ja soovi korral piserda üle sidrunimahlaga. Serveeri kohe!

Pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 16.03.2016 17:33

Rimis täitsa müügil need padruni piprad :) Mõnus amps veini kõrvale ;)

karima
postitatud 21.03.2016 01:37

Tihti meie toidulaual. Nii head ka cayenned

Merilin
postitatud 11.06.2016 23:02

Väga mõnus amps! Neid teravaid isendeid, millest igal pool räägitakse, pole mina vähemalt Eestis müüdavate hulgas kohanud. Aga need on igati väärt kaunad ka ise kasvatamiseks ja siis ilmselt kannatab veiniklaasi taga Hispaania ruletti mängida küll.