Maapähklibrownie

Nendes brownie-ruutudes on kasutatud nii maapähklijahu kui ka maapähklivõid.

Mõistliku hinnaga seemneid, pähkleid ja kuivatatud puuvilju leiate Germundi veebipoest. 

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
40 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3 muna

200 g tumedat šokolaadi

100 g suhkrut

200 g maapähklijahu

1 tl küpsetuspulbrit

0,5 tl soola

100 g kreemjat maapähklivõid

Valmistamine

Sulata šokolaad vesivannil. Vahusta munad suhkru ja soolaga heledaks vahuks, lisa õrnalt segades vaheldumisi sulašokolaad ja küpsetuspulbriga segatud pähklijahu.

Sega ühtlaseks ja vala u 25x20 cm kandilisse koogivormi. Tõsta peale maapähklivõi ja sega see brownie-taina pealmise kihiga, jättes pinna siiruviiruliseks.

Küpseta eelkuumutatud 175*C ahjus 15-20 minutit.

Lase enne tükkideks lõikamist jahtuda.

Martiina idee, teostus ja foto. Loe siit, kuidas pähklivõid kodus ise teha!

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 21.01.2016 17:20

Meie perele väga maitses- šokolaad, maapähklivõi, pähklitükid- hea kooslus!

piiapaid@hotmail.com
postitatud 23.01.2016 20:18

Maapähklijahu, kust seda saab, ei ole müügil märganud.

satinella
postitatud 17.08.2024 20:03

Selveris on myygis nyyd.

Annika
postitatud 12.06.2016 23:55

Tere! Kas maapähklijahu saab ka mandlijahu või tavalise jahuga asendada? Tänud!

Martiina
postitatud 12.07.2016 18:34

Võib asendada küll mõne teise pähklijahuga!