135 g kinoaseemneid
330 ml vett
2 apelsini
0,5 tl jahvatatud kaneeli
2 sl kõrvitsaseemneid
2 sl hakitud mandleid
125 g mustikaid
Serveerimiseks:200 g maitsestamata jogurtit (soovi korral)
Loputa kinoa sõelal jooksva külma vee all, siis pane potti ning kuumuta keskmisel kuumusel keemiseni. Siis alanda kuumust, kata pott kaanega ning hauta 12 minutit või kuni vesi on imendunud ja kinoa mõnusalt pehme.
Kalla kinoa suurde kaussi ja lase jahtuda.
Koori apelsinid, lõika segmentideks - tee seda kausi kohal, et apelsinimahl kinoa peale nõrguks. Lisa apelsinisegmendid ja -mahl, kaneel, kõrvitsaseemned, mandlid ja pooled mustikad kinoale ning sega kergelt läbi.
Jaota kinoa hommikusöögikaussidesse, puista peale ülejäänud mustikad. Kui soovid, siis tõsta igale portsjonile lusikatäis jogurtit. Puista peale veidi kaneeli ja serveeri.
Mugandatud Taste.com.au lehelt, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.
Mõnus kinoasalat
Hommikusöögiks sobiv kinoaroog puuviljade ja soovi korral ka jogurtiga.
Mahedalt kasvatatud Sitsiilia apelsine saate tellida Italian Taste in Estonia veebipoe kaudu.