Määri ühele (röstimata!) saiaviilule või kuklipoolele võid, teisele tartar-kastet, majoneesi või ketšupit. Laota võiga saiaviilule praetud kalapulgad, kata teise saiaviiluga. Lase 2-3 minutit seista, et kala ja sai sõbraks saaksid ja naudi.
Joogiks sobib hele õlu, valge vein, vahuvein, tee või mineraalvesi.
Loe veel:
Siinne "retsept" põhineb sellel The Guardian'i artiklil.
Jamie Oliver kasutab kahte saiaviilu või ühte pehmet kuklit, määrib mõlemale poolele võid ja ühele lisab törtsu ketšupit ("Fantastic Fish Finger Buttie" @ "Happy Days with the Naked Chef")
kalapulgad on tegelikult söödamatud. süüa kannatab ainult neid pulki, kus terve kalaliha sees. ntx rainbow fileepulgad ja teised milles terved kalatükid sees. te ei taha teada millest purustatud pulgad tejtud on.
Kalapulgavõileib
Brittide lemmik, fish finger butty.