Kalapulgavõileib

Brittide lemmik, fish finger butty.

Kogus
ühele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 viilu täitsa tavalist valget röstsaia või suurem pehme kukkel

pehmet toasooja võid

3-4 kalapulka

tartar-kastet, majoneesi või ketšupit

Valmistamine

Prae kalapulgad pannil kenasti küpseks. 

Määri ühele (röstimata!) saiaviilule või kuklipoolele võid, teisele tartar-kastet, majoneesi või ketšupit. Laota võiga saiaviilule praetud kalapulgad, kata teise saiaviiluga. Lase 2-3 minutit seista, et kala ja sai sõbraks saaksid ja naudi.

Joogiks sobib hele õlu, valge vein, vahuvein, tee või mineraalvesi. 

Loe veel:

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 31.05.2017 22:53

Lastele muidugi meeldis väga :)

Jaz Ashby
postitatud 02.02.2018 12:20

Yes, and tomato sauce is very important!

khmm
postitatud 17.05.2018 18:22

kalapulgad on tegelikult söödamatud. süüa kannatab ainult neid pulki, kus terve kalaliha sees. ntx rainbow fileepulgad ja teised milles terved kalatükid sees. te ei taha teada millest purustatud pulgad tejtud on.