Imelihtne viis paradiisiõunte valmistamiseks - ja tore alternatiiv klassikalisele paradiisiõunakompotile.
Siidris keedetud paradiisiõunu võid süüa nii magustoiduks kui praekõrvaseks. Fotol on eestimaine salatiõun "Kuku".
paradiisiõunu
poolkuiva siidrit
1 kaneelikoor
Pane õunad väikesesse potti. Kalla peale nii palju "Linda Ubin" siidrit, et õunad oleksid kergelt kaetud. Pista potti ka kaneelikoor.
Kuumuta keemiseni, siis alanda kuumust ning keeda õunu tasasel tulel, kuni need on mõnusalt küpsed.
Lase siidrileemes jahtuda, siis serveeri.
Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Väga maitsev, sobivad hästi seaprae juurde
Väga hea lisand seaprae kõrvale. Meie väiksed õunad jäid suhteliselt hapud, aga lisandiks täpselt parajad.
Paradiisiõunad siidris
Imelihtne viis paradiisiõunte valmistamiseks - ja tore alternatiiv klassikalisele paradiisiõunakompotile.
Siidris keedetud paradiisiõunu võid süüa nii magustoiduks kui praekõrvaseks. Fotol on eestimaine salatiõun "Kuku".