Makaronid herneste ja juustuga

Mõnus nii kuuma pastaroana kui ka külma salatina!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g makarone

keetmiseks soola ja vett

200 g külmutatud või värskeid rohelisi herneid

200 g fetajuustu või brõnsat või pehmet kitsejuustu

1 sidruni mahl ja riivitud koor

suur peotäis hakitud värsket münti

3 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees al dente. Umbes 2 minutit enne keetmise lõppu lisa potti ka herned.

Pane umbes 3 sl keeduvett kõrvale, siis nõruta makaronid ja herned sõelal. Pane koos mõne lusikatäie keeduveega potti tagasi, lisa juust ja münt, sega läbi.

Lisa sidrunimahl ja riivitud koor, oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR