Sidruni-tillinaps

Rootslaste vähipeolauale sobiv joogipoolis.

Kogus
0,7 liitrit
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Lisategevused

Koostisosad

7 dl viina

2 (mahedat) sidrunit

1 sl musta pipra teri

3-4 tilliõisikut

Valmistamine

Pane viin karahvini sisse. Lõika kahelt tervelt sidrunilt sidrunikoor terava noaga, lisa viinale. Lisa pipraterad ja tilliõisikud. 

Lase vähemalt mõned tunnid maitsestuda. Serveeri külmalt, soovi korral lahjenda veega. 

Loe veel:

Retsept on mugandatud recept.nu veebilehelt, retsepti jagas tuntud Rootsi kokk ja saatejuht Ernst Kirchsteiger. Fotol oleva napsu valmistas Annika K. 

LISA KOMMENTAAR

Annika K
postitatud 28.08.2015 22:11

Mönus värske sidruniaroomiga naps. Väga dekoratiivne lauakaunistus. Sobib just tegemise päeval joomiseks.