Kastanijahupannkoogid

Need pannkoogid sobivad hästi inimestele, kel on laktoosi- ja/või gluteenitalumatus või kes näiteks ei tohi mune tarbida. Sobivad muidugi ka lihtsalt pühapäevahommikul serveerimiseks. 

Kogus
kolmele kuni neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 dl kastanijahu

1 dl tatrajahu

0.5 dl jahvatatud mandleid või mandlijahu

1 tl küpsetuspulbrit

0.25 tl peenikest meresoola

2 sl vahtrasiirupit

2 dl gaseeritud vett

Valmistamine

Sega kõik kuivained omavahel, lisa siirup ja 1 dl mullivett. Kui segu tundub liiga kuiv, lisa vett sobiva konsistentsi saavutamiseni. Lase tainal pool tundi seista, et jahud saaksid paisuda. 

Küpseta õlitatud pannil nõrgal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. 

Naudi moosiga või meega.

Nipid ja soovitused:

Retsept on mugandatud Kadi Toompere raamatust "Jooga köögis (1): Retsepte & soovitusi tervemaks eluks" (Varrak, 2015).

LISA KOMMENTAAR