Veiseliha seente ja spinatiga

Steak & Mushrooms ehk veiselihalõigud šampinjonidega, siin lisaks veel värsket spinatit.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

sörts oliiviõli

1 õhukeselt viilutatud sibul

250 g viilutatud šampinjone

1 tl värskeid sidruntüümianilehti

1 dl crème fraîche'i

200 g noori spinatilehti

4 x 150 g veiselihalõiku (ristluutükk, rump steak)

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta pannil oliiviõli keskmisel kuumusel. Lisa sibul, kata pann kaanega ja kuumuta 5 minutit. Lisa viilutatud seened ning sidruntüümianilehed, siis prae segades umbes 5 minutit, kuni sibulad on pehmed ja seentest eraldunud vedelik on aurustunud. Lisa koor, kuumuta keemiseni. Lisa spinatilehed ja lase neid "närtsida". 

Samal ajal küpseta steigid grillpannil tugeval tulel. Küpseta 1,5 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt, kui soovid medium-rare ehk poolküpset liha. 

Serveeri steike seente ning keedetud varajaste kartulitega. 

Mugandatud Delicious veebilehelt. 

LISA KOMMENTAAR