Köömnete eelnev röstimine annab neile mõnusa aroomi ja maitse. Kaste sobib kala, sealiha ja kanaliha kõrvale.
1 sl terveid köömneid
400 g Saare 20% hapukoort
0.5 dl hakitud värsket tilli
soola ja musta pipart
Rösti köömned kuival praepannil aromaatseks, ära kõrveta! Siis peenesta köömned uhmris ning sega hapukoore, tilli, soola ja pipraga.
Lase kastmel enne serveerimist külmkapis veidi maitsestuda.
Proovi kastet näiteks Härmavili uute porgandikotlettidega - köömnekaste täiendab tervislikke köögiviljakotlette väga mõnusasti.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
Lihtne hapukoorekaste
Köömnete eelnev röstimine annab neile mõnusa aroomi ja maitse. Kaste sobib kala, sealiha ja kanaliha kõrvale.