Lihtne hapukoorekaste

Köömnete eelnev röstimine annab neile mõnusa aroomi ja maitse. Kaste sobib kala, sealiha ja kanaliha kõrvale. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1 sl terveid köömneid

400 g Saare 20% hapukoort

0.5 dl hakitud värsket tilli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Rösti köömned kuival praepannil aromaatseks, ära kõrveta! Siis peenesta köömned uhmris ning sega hapukoore, tilli, soola ja pipraga.

Lase kastmel enne serveerimist külmkapis veidi maitsestuda. 

Proovi kastet näiteks Härmavili uute porgandikotlettidega - köömnekaste täiendab tervislikke köögiviljakotlette väga mõnusasti. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR