Maisikrõpsud kalamarjaga

Väga glamuurne nacho ehk maisikrõps.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

100 g ümmargusi maisikrõpse (nachos)

150 g Saare Smetana hapukoort

100 g (külmutatud) siiamarja

pool punast sibulat

murulauku

Valmistamine

Laota maisikrõpsud suurele vaagnale, siis tõsta igale maisikrõpsule veidi hapukoort ja siiamarja*. Puista peale peenelt hakitud sibul ja murulauk.

Serveeri jahutatud valge veini või vahuveiniga. 

* Siiamarja asemel võib kasutada ka mõnda odavamat kalamarja või isegi nn meremarja. 

Idee: Elle mat & vin, 3/2015, mugandatud. 

LISA KOMMENTAAR

Joogisoovitus

Sherwood Dry Apple

Kuiv õunasiider
Kangus: 4,5%

 Sherwood Dry Apple on parimate Inglise traditsioonide järgi valmistatud õunasiider, mis on ühtaegu kuiv ja mõnusalt hapukas.
Teiste õunasiidritega võrreldes on see jook vähem magus ning mõeldud eelkõige neile siidrinautijaile, kes eelistavad kuiva ja värsket maitseelamust.
 
Sherwood – inglise hingega siider.

Tootja: A le Coq

Terje M @ FB
postitatud 23.07.2015 00:07

Olen ka teinud, väga nämmad.

Margit K @ FB
postitatud 25.07.2015 14:11

ooo, siiamari ... mmmm :)

Merx
postitatud 04.03.2017 17:30

Olid väga pidulikud! Aitäh idee eest :)