Kurgivõileivad kressiga

Värske täidisega topeltvõileivad (nn sandwich). 

Kogus
kuus võileiba
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu peenleiba

2 sl võid

1 kurk

1 sl kollaseid sinepiseemneid või mahedamaitselist sinepit

soola ja suhkrut

karbitäis salatkressi

Valmistamine

Koori kurk, lõika õhukesteks viiludeks. Maitsesta kurgiviilud  soola ja suhkruga. Tambi sinepiseemned uhmris peeneks, puista kurgiviiludele. Lase tunnike maitsestuda. 

Määri leivaviilud võiga. Laota kolmele leivaviilule kurgiviilud, siis hakitud kress. Tõsta peale ülejäänud võitatud leivaviilud, suru kokku ning lõika võileivad diagonaalselt pooleks. 

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Lantliv Mat & Liv. 

LISA KOMMENTAAR