Luksuslik toortatrapuding

Mõnus hommikusöök toortatrasõpradele. Säilib külmkapis 3-4 päeva. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

2.5 dl toortatratangu + vett leotamiseks

2.5 dl kreeka pähkleid + vett leotamiseks

2 suurt rohelist õuna (eemalda südamik)

1 apelsini mahl

0.5 tl jahvatatud kardemoni

0.5 tl vanilliekstrakti või jahvatatud vanilli

Peale:

granaatõunaseemneid

marju

kakaooatükikesi

kookoshelbeid

suira

Valmistamine

Pane toortatar ja pähklid kahe eraldi kausi sisse. Kata külma veega ning lase vähemalt 1 tund, soovitatavalt järgmise päevani pehmeneda. Siis loputa ja nõruta. 

Pane kõik komponendid köögikombaini ja püreesta ühtlaseks (seda võid ka saumikseriga teha). 

Jaota portsjonvormidesse, kaunista värskete marjade, kakaooatükikeste, kookoshelveste jms. 

Mugandatud Green Kitchen blogist

LISA KOMMENTAAR