2.5 dl toortatratangu + vett leotamiseks
2.5 dl kreeka pähkleid + vett leotamiseks
2 suurt rohelist õuna (eemalda südamik)
0.5 tl jahvatatud kardemoni
0.5 tl vanilliekstrakti või jahvatatud vanilli
Peale:marju
kakaooatükikesi
kookoshelbeid
Pane toortatar ja pähklid kahe eraldi kausi sisse. Kata külma veega ning lase vähemalt 1 tund, soovitatavalt järgmise päevani pehmeneda. Siis loputa ja nõruta.
Pane kõik komponendid köögikombaini ja püreesta ühtlaseks (seda võid ka saumikseriga teha).
Jaota portsjonvormidesse, kaunista värskete marjade, kakaooatükikeste, kookoshelveste jms.
Mugandatud Green Kitchen blogist.
Luksuslik toortatrapuding
Mõnus hommikusöök toortatrasõpradele. Säilib külmkapis 3-4 päeva.