Toortatratrühvlid

Toortatratrühvlid on ülitervslik magus amps või kerge vahepala. Retsepti autor Evelin Kuusik Pärnu kohvikust Mahedik.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

80 g toortatratangu

80 g india pähkleid

80 g mandleid

60 g päevalilleseemneid

0.25 tl jahvatatud kaneeli

näpuotsaga soola

40 g agaavinektarit või mett

2 tl vanilliekstrakti

60 g hakitud tumedat šokolaadi

Valmistamine

Pane toortatratang mõneks tunniks külma vette ligunema. 

Peenesta kannmikseris mandlid, India pähklid, päevalilleseemned, kaneel ja meresool peeneks jahuks. Lisa agaavinektar, vanill, toortatar ja hakitud šokolaadi, sega ühtlaseks massiks.

Veereta peopesade vahel pallikesed ja aseta vähemalt tunniks ajaks külmkappi tahenema. Siis veereta trühvleid veel toortatras või chia-seemnetes. 

Retsepti jagas ajakiri MARI.

LISA KOMMENTAAR