Kana ürdi-riivsaiaga

Natuke Kiievi kotletist inspireeritud kanaroog. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

6 küüslauguküünt

väike kimp siledalehist peterselli

85 g (panko) riivsaia

4 kanafileed

4 sl ürdi ja küüslauguga toorjuustu

4 tl oliiviõli

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 C. Püreesta 2 küüslauguküünt, petersell ja 1 tl oliiviõli köögikombainis ühtlaseks. Lisa riivsai ja sega läbi, kalla taldrikule. 

Tee iga kanafilee paksemasse ossa horisontaalne sisselõige, torka kanafilee sisse supilusikatäis toorjuustu. Pintselda kanafileed pealt oliiviõliga, tõsta ahjuvormi. Siis patsuta ürdi-riivsaiasegu kanafileedele. Aseta neli koorimata küüslauguküünt samuti vormi, nirista peale ülejäänud õli.

Küpseta 20-25 minutit, kuni kana on läbinisti küps ning riivsaiasegu krõbe ja kuldne. Pigista küpsetatud küüslauguküüntest sisu kanafileedele ja serveeri. 

Mugandatud BBC Good Foodi lehelt

LISA KOMMENTAAR