Makrasalat kala- või meremarjaga

Retsept on blogist Lavendlimesi, kus see on "Ülo salati" nime all. Fotol on kasutatud forellimari, Silja algretseptis soovitatakse meremarja. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

300 g lumekrabi (2 x 150 g pakk)

100 g punast meremarja või forellimarja

paksemat hapukoort (nt Saare)

hakitud sibulapealseid

soola ja musta pipart

Valmistamine

Haki lumekrabi ja roheline sibul. Sega kõik kokku ja maitsesta.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa

 

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 05.02.2016 14:34

Ma tegin seda salatit mullu aprillis, kasutasin forellimarja.