Kuumad sprotisaiad

Vene köögist pärit viis sprottide serveerimiseks. 

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

saia

võid

sprotte õlis

riivitud juustu

Valmistamine

Aseta saiaviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri saiaviiludele võid, siis aseta igale saiaviilule 3 sprotti, jättes sprottide vahele veidi ruumi. Puista peale riivitud juustu. 

Küpseta 220-kraadises ahjus, kuni saiad on krõbedad ja juust kuldne. Lõika küpsetatud saiad kolmeks, nii et igale "saiapulgale" jääks üks terve sprott. 

Loe veel:

Idee "Everyday Russian" lehelt. Pildi tegi Juta Kübarsepp, kuumad sprotivõileivad on pildil all vasakul. 

LISA KOMMENTAAR

Juhe
postitatud 25.05.2025 12:01

See link idee pöritilu jihta ei tööta, on aegunud