ehk kana kappari, või ja sidruniga. Traditsiooniliselt tuleks kanafileed enne praadimist jahusse kasta, aga selle etapi võib vahele jätta - siis sobib roog ka Paleo või gluteenivaba dieedi korral.
Lõika kanafileed horisontaalselt peaaegu pooleks, ava "raamatuna" ja siis vasarda kergelt õhemaks. Maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta või ja õli suurel praepannil keskmisel kuumusel. Prae kanalõigud pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks (2-3 minutit ühelt ja sama kaua teiselt poolt). Tõsta kõrvale.
Pane pannile küüslauk, prae umbes minut aega. Lisa vein, sega korralikult läbi. Lisa puljong, sidrunimahl, mesi ja kapparid. Lase umbes 2-3 minutit podiseda, kuni kaste on poole võrra kokku keenud e. redutseerunud.
Sega juurde või, maitsesta soola-pipraga, lisa petersell. Pane kanafileed uuesti pannile, kuumuta läbi.
Kana Piccata
ehk kana kappari, või ja sidruniga. Traditsiooniliselt tuleks kanafileed enne praadimist jahusse kasta, aga selle etapi võib vahele jätta - siis sobib roog ka Paleo või gluteenivaba dieedi korral.