Britid armastavad süüa kalapulki oa-tomatikonseviga (baked beans) - siin on need kaks kohtunud kartulipudruteki all. Kui Sul põhimõtteliselt kalapulkade söömise vastu midagi ei ole, siis on see üks igati tore ja lihtne argiroog. Kui Sul on eelmisest päevast jäänud üle kartuliputru, siis valmib see roog eriti kergesti.
Koori, tükelda ja keeda kartulid soolaga maitsestatud vees täiesti pehmeks. Kurna ja tambi katki, lisa võid ja sooja piima või kartulikeeduvett.
Kartulite keemise ajal aseta kalapulgad kergelt võitatud ahjuvormi, pista 10 minutiks kuuma ahju. Võta välja, kalla peale oad tomatikastmes. Siis tõsta ühtlase kihina peale kartulipuder.
Puista peale juust, küpseta 220-kraadises ahjus 20 minutit, kuni kalapulgavorm on pealt kenasti kuldne.
Kalapulgavorm
Britid armastavad süüa kalapulki oa-tomatikonseviga (baked beans) - siin on need kaks kohtunud kartulipudruteki all. Kui Sul põhimõtteliselt kalapulkade söömise vastu midagi ei ole, siis on see üks igati tore ja lihtne argiroog. Kui Sul on eelmisest päevast jäänud üle kartuliputru, siis valmib see roog eriti kergesti.