Kohevad tatrapannkoogid

Heaks vahelduseks tavapärastele pannkookidele. Gluteeni-, laktoosi- ja kaseiinivabad.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 muna

2 tl suhkrut

1 tl vanillisuhkrut

3 dl tatrajahu

1,5 dl gluteenivaba taimset piimajooki - nt riisipiima

näpuotsaga soola

Valmistamine

Vahusta munakollased suhkruga ja eraldi munavalged soolaga. Lisa vahustatud munakollasele tatrajahu ja piim ning sega ühtlaseks. Sega ettevaatlikult, alt üles liigutusi tehes, hulka munavalgevaht. 

Küpseta kuumal pannil vähese õliga väikesed pannkoogikesed. 

Retsepti jagas Eili Taavits retseptilisas Pereköök (oktoober 2014). Pildi tegi Juta Kübarsepp. 

LISA KOMMENTAAR