Korma krevettidega

Mahedamaitseline India karriroog krevettide, herneste ja mandlitega. Serveeri riisiga. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

2 õhukeselt viilutatud sibulat

3 sl Korma karripastat

1 kaneelikoor

4 dl puljongit

200 g külmutatud herneid

200 g kreeka jogurtit

200 g sulatatud keedetud krevette

soola ja musta pipart

50 g jahvatatud mandleid või mandlijahu

värsket koriandrit

Serveerimiseks:

200 g basmatiriisi

Valmistamine

Kuumuta õli suurel praepannil. Lisa sibul ja prae tasasel tulel 10 minutit, kuni sibul on pehme. 

Lisa kormapasta ja kaneel, prae veel 3 minutit. Lisa puljong ning hauta 3 minutit. 

(Pane basmatiriis keema).

Lisa pannile herned ja krevetid ning kuumuta tasasel tulel, kuni krevetid on läbinisti kuumad. Nüüd sega juurde jahvatatud mandlid, kreeka jogurt ja maitseained. 

Võta kaneelikoor kastme seest välja, puista peale koriander ning serveeri koos riisiga. 

Retsept on mugandatud BBC Good Foodi lehelt (Dec 2010)

LISA KOMMENTAAR