Kanakaste sulatatud juustuga

Toitev kanakaste sulatatud juustuga valmib kiiresti ja lihtsalt. Eriti mõnus jäi kukeseenemaitselise sulajuustuga!

Nami-Nami soovitab kasutada Talleggi eestimaist broilerifileed või broilerikintsuliha.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
20 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 suuremat kanafileed või 4 kintsufileed

200 g sulatatud juustu (nt kukeseentega)

2 dl 10% rõõska koort või 35% rõõska koort

hakitud basiilikut või peterselli

praadimiseks õli

Valmistamine

Lõika kanafileed väikesteks tükkideks, maitsesta kergelt soola-pipraga ning pruunista mõõdukalt tugeval kuumusel pannil õlis (kui pann on väiksem, võid teha seda jaokaupa).

Lisa rõõsk koor, hauta umbes 5 minutit, kuni kanatükid on küpsed. Lisa sulatatud juust ja kuumuta tasasel tulel, kuni juust on sulanud. Hauta rooga veel 5 minutit, siis maitsesta värskete ürtidega. 

Serveeri riisi, makaronide või keedetud kartulitega. 

Kasutatud tooted:

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR

Ivar
postitatud 20.01.2015 19:55

Lihne teha ja väga maitsev.

Pille
posted on 23.01.2016 18:28

Pilt ka:

Andra Arula
postitatud 26.01.2016 15:15

Eriti hea argipäeva õhtusöök - lihtne, kiire ja väga maitsev. Meie pere lemmik juba aastaid.

Eveli
postitatud 12.03.2016 14:59

Tõesti maitsev kaste.

Rita Sirp
postitatud 28.10.2016 22:18

Kuivatatud kukeseeni võib ka sisse jahvatada!

Armido
postitatud 23.07.2017 22:38

Proovisin teha ja tuli väga hästi välja, kana sai ehk natuke isegi palju pandud aga maitse on suurepärane. Sulajuust annab väga hea maitse kastmele.

L
posted on 05.05.2020 20:39

Kana ei saa kunagi liiga palju olla!

Hexy
postitatud 02.11.2017 12:44

Maitsev ja lihtne valmistada!

Kadri Pipper
postitatud 31.03.2020 09:11

Meie pere täielik lemmik! Lapsed söövad seda suure isuga :D

Külli Kuusk
postitatud 01.04.2020 17:34

See on meie pere lemmikkaste. Valmib kiiresti ja seega on mul alati kapis üks karp merevaiku, juhuks kui jään pärast tööd hätta ning pole lastele midagi keerukamat pakkuda.<p> Teen seda alati tavalise merevaiguga, lisan mõnikord värsket basiilikut ja türgi ube. Vahel olen teinud kukeseenemaitselise merevaiguga. Merevaigu kõrvalmaitsed minu jaoks seal kastmes väga esile ei tule.</p>