Pintselda kaks suurt ahjuplaati õliga, tõsta kõrvale.
Klopi keskmise suurusega potis kikerhernejahu, vesi, sool ja rosmariin ühtlaseks. Tõsta keskmisele kuumusele ning keeda 10-15 minutit, puulusikaga pidevalt segades, kuni potis on parajalt paks kikerhernepuder. Tõsta pott tulelt, klopi vispliga segu hästi läbi ning siis kalla kahele õlitatud ahjuplaadile. Silu pealt ühtlaseks ning lase täiesti jahtuda. Segu peaks olema 4-6 mm paks.
Lõika terava noa abil 5-7 cm ruutudeks või kolmnurkadeks.
Kuumuta paksupõhjalisel pannil 2 cm õli 190 C. Siis prae panelle'd jaokaupa mõlemalt poolt kuldseks ja veidi puhvi. Tõsta köögipaberile hetkeks tahenema, siis serveeri sidrunimahlaga piserdatult ning musta pipraga.
Panelle
Panelle on Sitsiilias populaarsed frititud kikerherneleivakesed, mida mul 2014. a. suvel päris mitu korda süüa õnnestus :)