Kukeseene-fetapirukas

Kiiresti valmiv lehttainapirukas kukeseente ja fetaga. Serveeri koos värske salatiga. 

Kogus
kuueteistkümnele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g lehttainast

praadimiseks võid

500 g puhastatud kukeseeni

1 väiksem porru

500 g pehmet fetajuustu (nt Fitaki)

2 muna

musta pipart

Valmistamine

Prae kukeseened ja hakitud porru võis, maitsesta pipraga. Sega fetajuust ja munad mikseriga ühtlaseks. 

Rulli lehttainas lahti ja tõsta ahjuplaadile, siis tee servadest umbes 1 cm kaugusele terava noaga sisselõige. Määri fetakreem lehttainaplaadile, laota peale porru-seenesegu. 

Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni lehttainas on kuldpruuniks küpsenud. Lõika ruutudeks ja serveeri. 

LISA KOMMENTAAR