Vegan kakaosmuuti banaani ja maapähklivõiga

Magus ja rammus valgupomm, mis sobib hästi peale trenni või hommikusöögiks. Maapähklivõis on hulgaliselt häid rasvu ja valke.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 suuremat banaani

1.5 sl kakaopulbrit

1 sl maapähklivõid

2.5 dl taimset piima

Valmistamine

Koori banaan, tükelda. Pane kannmikserisse koos kakaopulbri, pähklivõi ja taimse piimaga ning püreesta ühtlaseks. 

Serveeri kohe või pane pudelisse ja naudi hiljem. 

Tee ise:

Retsept on mugandatud Sandra Vungi raamatust "Taimsed magustoidud. Lihtsast luksuslikuni" (Varrak, 2014). Pildi tegi Martiina (Tegemisi-toimetusi).

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 17.09.2015 12:09

Väga kreemjas ja huvitav kokteil. Kakao ja maapähklivõi tasakaalustasid teineteist hästi.

Natalie
postitatud 25.03.2017 20:43

Imeline magustoidu asendaja. Lisasin rohkem pähklivõid, kuna banaan ületas ülejäänud maitsed.