Magus ja rammus valgupomm, mis sobib hästi peale trenni või hommikusöögiks. Maapähklivõis on hulgaliselt häid rasvu ja valke.
2 suuremat banaani
1.5 sl kakaopulbrit
1 sl maapähklivõid
2.5 dl taimset piima
Koori banaan, tükelda. Pane kannmikserisse koos kakaopulbri, pähklivõi ja taimse piimaga ning püreesta ühtlaseks.
Serveeri kohe või pane pudelisse ja naudi hiljem.
Retsept on mugandatud Sandra Vungi raamatust "Taimsed magustoidud. Lihtsast luksuslikuni" (Varrak, 2014). Pildi tegi Martiina (Tegemisi-toimetusi).
Väga kreemjas ja huvitav kokteil. Kakao ja maapähklivõi tasakaalustasid teineteist hästi.
Imeline magustoidu asendaja. Lisasin rohkem pähklivõid, kuna banaan ületas ülejäänud maitsed.
Vegan kakaosmuuti banaani ja maapähklivõiga
Magus ja rammus valgupomm, mis sobib hästi peale trenni või hommikusöögiks. Maapähklivõis on hulgaliselt häid rasvu ja valke.