Kana bambusevõrsete ja maapähklitega

Hiina köögist pärit roog.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kanafileed

100 g rohelisi ube

50 g bambusevõrseid

100 g maapähkleid

10 g teravat tšillit

3 sl sojakastet

1 sl seesamiõli

2 sl riisiäädikat

vajadusel soola

Serveerimiseks:

riisi

Valmistamine

Lõika kanafileed ribadeks. Marineeri kana 15 minutit sojakastme, seesamiõli ja riisiäädika segus. Seejärel pruunista vokkpannil kuldpruuniks. 

Lisa aedoad, bambusevõrsed ning prae kiiresti läbi. Lisa pähklid ja tükeldatud tšilli.  Maitsesta vajadusel soolaga ning serveeri koos valge aurutatud riisiga.

PS Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta nt Tamari-sojakastet. 

Retsept ilmus ajakirjas Oma Maitse, detsember 2014

LISA KOMMENTAAR