Röstsai Stiltoni ja jõhvikaga

Röstitud topeltvõileib Stiltoni sinihallitusjuustu ja jõhvikamoosiga. Sobib hästi kergeks ooteks. 

Kogus
ühele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 viilu kandilist saia

pehmet võid

50 g Siltonit või muud sinihallitusjuustu

1 viilutatud talisibul või roheline sibul

1-2 sl jõhvikamoosi

Valmistamine

Määri mõlemale saiaviilule võid. Pane ühele saiaviilule Stilton, sibul ja jõhvikamoos, aga võita poolele! Tõsta peale teine saiaviil - jälle nii, et võine pool peale jääks. 

Prae mittenakkuval keskmiselt kuumal pannil mõlemalt poolt 3-4 minutit - või pane võileivagrilli vahele. Sai peaks olema kuldne ja krõbe, juust kenasti sulanud.

Serveeri soojalt. 

Nipid ja soovitused:

  • Vajadusel kasuta munavaba saia.

Loe veel:

BBC Good Foodist pärit retsept (detsember 2011)

LISA KOMMENTAAR