Kuumuta ahi 200C. Pane umbes 4 pestud peeti suurele fooliumitükile ning määri 1 sl õliga kokku. Maitsesta soola-pipraga, siis mässi fooliumisse. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni peedid on pehmed. Ava fooliumikotike ning lase veidi jahtuda. Siis koori peedid ja lõika 1,25 cm laiusteks sektoriteks.
Samal ajal vispelda miso, äädikas, 2 sl õli ja vesi väikeses kausis. Tõsta kõrvale.
Lõika 2 toorest peeti nn köögimandoliiniga hästi õhukesteks viiludeks.
Laota puhastatud vesikress, röstitud peedi sektorid ja toore peedi viilud vaagnale. Nirista peale misokaste, puista peale seesamiseemned.
Peedisalat miso ja seesamiga
Selles Jaapani-hõngulises salatis on kasutatud toorest ja röstitud (kollast) peeti.