7.5 dl vett
0.25 tl peenikest soola
5 dl kiirkaerahelbeid
250 g vanillipudingut
2 viilutatud banaani
4 sl pruuni suhkrut
0.5 tl jahvatatud kaneeli
Lülita (grill)ahi kuumenema.
Kuumuta vesi keemiseni, lisa kiirkaerahelbed ja hauta 1-2 minutit, kuni puder pakseneb. (Kui Sulle meeldib vedelam puder, siis võid rohkem vett lisada).
Jaota puder nelja kuumakindla vormi sisse. Jaota vanillipuding ning banaaniviilud pudruportsude peale, siis puista peale pruun suhkur ja kaneel.
Pane grillelemendi alla ning kuumuta, kuni suhkur sulab ja kergelt "mullitama" hakkab*. Serveeri kohe.
Allikas: Steamy Kitchen blogi
Põletiga võib ju ka teha?
Kerttu, ma arvan ka, et põletiga oleks lihtsam - puder ju ise niiehknii kuum. Mul polnud meest kodus täna hommikul ja ise ma seda põletit kardan (meil natuke võimsam põleti, mitte see väike köögi oma ;)). Samas nädalavahetusel, kui pärast võib ahju pista koogi või lõunase ahjuprae, võib ju ahjus ka teha. Või siis, kui ahjul on kiire grillrežiim, mis kaua ei kuumene..
Katsetasin- hommikune puder läks pudingi, banaanide ja kaneelisuhkruga ahju. Eee, hmm, ööö, äää, hmmm, veidi liiga magus kraam. Aga külmetusest kehva isuga kolmene kühveldas oma portsu küll kiirelt sisse :)
Anne, minul läks pudruportsu peale 2 sl pudingit ja napp sl (tegelikult vist vähemgi) pruuni suhkrut, plus siis see banaan (banaani ei pannud ahju, selle panin pärast). Kuna pudru sees suhkrut polnud ja moosi eraldi peale ei pannud, siis minu arust ei olnud veidi liiga magus, lihtsalt mõnus. Aga tore kuulda, et vähemalt kolmese suhu kadus kiiresti :)
Brüleekreemi-kaerahelbepuder
Kiirkaerahelvestest hommikupuder, mille peal on kõrvetatud suhkur ehk brülee.