3 sl Teriyaki-kastet
0.5 tl Hiina viievürtsisegu
2 tl Madras karripulbrit
300 g sea sisefileed
140 g keskmise paksusega munanuudleid
1 sl päevalilleõli
600 g vokiköögivilju
100 g (sulatatud) keedetud krevette
Sega Teriyaki kaste, viievürtsisegu ja karripulber. Hõõru pool segust seafilee ümber. Lase sealihal 15 minutit maitsestuda.
Kuumuta ahi 200 C. Võta sealiha marinaadist välja, aseta väikesele fooliumiga vooderdatud ahjupannile. Küpseta 15-20 minutit.
Samal ajal keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele (aga keeda 1 minut ettenähtud ajast vähem). Loputa kiiresti külma vee all, siis nõruta hoolega.
Aseta seafilee lõikelauale ja lase 5 minutit puhata.
Kuumuta suur mittenakkuv praepann või vokkpann mõõdukalt tugeval tulel. Lisa õli, prae köögivilju 3-4 minutit. Lõika seafilee pikuti pooleks, siis õhukesteks viiludeks.
Lisa sealiha, krevetid, nuudlid ja ülejäänud marinaad pannile. Sega 2-3 minutit, kuni kõik on läbinisti kuum, serveeri.
Allikas: BBC Good Food (April 2012)
Singapuri nuudlid
BBC Good Foodi retsept. Tegelikult peaks nn Singapuri nuudleid tegema riisinuudlitega, aga alustuseks sobib see retsept ka.