Tomati-kukeseenekaste makaronidele

Kukeseenehooajal võid valmistada lihtsa seene-tomatikastme makaronide juurde. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g kukeseeni

1 sl õli

1 hakitud sibul

400 g purk konservitud purustatud tomateid

hakitud värsket või kuivatatud maitserohelist

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

350 g makarone

riivitud parmesani

Valmistamine

Pane makaronid keema. 

Puhasta kukeseened, lõika väiksemateks tükkideks. Pane kuumale pannile, kuumuta, kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud. Siis lisa veidi õli ning hakitud sibul. Maitsesta soola-pipraga, kuumuta minut-kaks. Lisa tomatipüree ja lase tasasel tulel podiseda, kuni kaste on veidi paksenenud. 

Kurna makaronid, sega kastmega ja serveeri kohe. 

Mugandatud soomlaste Umami-lehelt

LISA KOMMENTAAR