Soe makaronisalat

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Salatikaste:

4 dl hapukoort 10%

0.5 värsket pikka kurki

225 g ehk 4,5 dl viilutatud redist

1 purustatud küüslauguküüs

0.75 tl meresoola

purustatud musta pipart

Makaronid:

200 g makarone

1.5 l köögiviljapuljongit

Serveerimiseks:

praetud peekonit kuubikutena

Valmistamine

Lõika kurk pikuti neljaks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lõika redised pooleks ja viiluta.

Sega kastmeained ja maitsesta. Hoia vähemalt pool tundi külmikus.

Keeda makaronid puljongis 'al dente' (umbes 10 minutit). Nõruta. Sega salatikastmega ja maitsesta.

Kaunista praetud peekoniviiludega. Serveeri koos kuklitega. 

Mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 29.12.2019 12:18

Hea salat.