4 dl hapukoort 10%
0.5 värsket pikka kurki
225 g ehk 4,5 dl viilutatud redist
1 purustatud küüslauguküüs
0.75 tl meresoola
purustatud musta pipart
Makaronid:200 g makarone
1.5 l köögiviljapuljongit
Serveerimiseks:praetud peekonit kuubikutena
Lõika kurk pikuti neljaks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Lõika redised pooleks ja viiluta.
Sega kastmeained ja maitsesta. Hoia vähemalt pool tundi külmikus.
Keeda makaronid puljongis 'al dente' (umbes 10 minutit). Nõruta. Sega salatikastmega ja maitsesta.
Kaunista praetud peekoniviiludega. Serveeri koos kuklitega.
Mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja ilse Metsamaa.
Soe makaronisalat