Pestokana

Kooreses pestokastmes kanafileed.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kanafileed (4 tk)

võid

1 tl soola

1 noaotsatäi valget pipart

2 tk porrut

2.5 dl rõõska koort

0.5 dl pestot

Valmistamine

Pruunista kanafileed pannil võis. Maitsesta soola ja pipraga.
Lõika porru viiludeks ja prae kergelt võis väikeses potis. Lisa koor ja pesto.
Tõsta kanatükid potti kastme sisse ja hauta 10 minutit.
Serveeri röstitud või praetud aedviljade ja leivaga.

Rootsi Arla retsept (Pestokyckling), pildi tegi ErleS.
LISA KOMMENTAAR

ErleS
postitatud 30.09.2010 22:19

Tegin ilma porruta, väga lihtne valmistada ja maitseb hästi.