1980ndatel olid kokteilsalatid Eestis väga populaarsed. Siin üks võimalikest variantidest.
2 dl marineeritud seeni
1-2 õuna
100 g juustu
150 g hapukoort
sinepit
soola
suhkrut
Haki õunad ja seened. Riivi juust või lõika väikesteks kuubikuteks.
Lao salatipokaalidesse kihiti seened, juust ja õunad (klõpsa fotol!).
Maitsesta hapukoor sinepi, soola ja suhkruga ning vala salatile.
Kaunista riivitud juustu, peterselli ja mõne väikese marineeritud seenega.
Retsept pärit ajakirja Pere ja Kodu retseptilehest Pereköök (Aprill 1998)
Selle toreda retsepti leidsin mina kunagi lapsepõlves Eesti Naisest. Ajaproovile vastu pidanud, nagu selgub ja väga maitsev!
Kokteilsalat seentega
1980ndatel olid kokteilsalatid Eestis väga populaarsed. Siin üks võimalikest variantidest.