Tükelda liha 3x3 cm tükkideks. Pane potti, kalla peale külm vesi ja lase keema tõusta. Riisu vaht ja keeda tasasel tulel 1,5-2 tundi, kuni liha on pehme.
Tükelda sibul ja lõika küüslauk õhukesteks viiludeks. Kuumuta neid pannil õlis keskmisel kuumusel, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisa jahu ja khmeli-suneli. Kuumuta kiirelt läbi, siis lisa sibulasegu supile.
Tõsta juurde tkemali, maitsesta soola-pipraga. Lisa külma veega pestud riis. Keeda suppi veel 15-20 minutit.
Kui riis on pehme, siis lisa mahl. Timmi maitse parajaks, kaunista hakitud värske koriandri ning hakitud kreeka pähklitega. Kõrvale paku Gruusia leiba.
Hartšo
RLK supiretsept. Kui lisad supile ploomimahla, saad mahedama supi, granaatõunamahl teeb supi hapukamaks.