Vaarika-kohvi kausitort

Elegantne järelroog. 

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2.5 sl kanget Itaalia kohvi

3.75 dl keeva vett

3 dl 35% rõõska koort

1 sl tuhksuhkrut

500 ml vanillipudingut

250 g keelekese küpsiseid (savoiardi)

60 g õhulist šokolaadi (2 x 30 g Cadbury chocolate flake)

250 g vaarikaid

Valmistamine

Valmista kohvijook, lase 3-5 minutit tõmmata, siis umbes 20 minutit jahtuda. 

Klopi rõõsk koor ja tuhksuhkur vahule. Sega juurde vanillipuding. 

Kasta kolmandik küpsistest korraks kohvi sisse, siis aseta 1,5 liitrise klaasnõu põhjale. Tõsta peale kolmandik kreemist, siis puista peale kolmandik vaarikatest ja hakitud šokolaadist. Korda veel 2 korda. 

Kata kausitordikauss toitukilega ja pane 2 tunniks külmkappi maitsestuma. 

Allikas: Taste.com.au

LISA KOMMENTAAR