Campari Mojito (kokteil)

Veidi mõrkjam versioon klassikalisest Mojito-kokteilist. Sellist jooki pakutakse Londonis Portrait Gallery viimasel korrusel asuvas baaris. 

Kogus
ühele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

4 värsket mündioksa (nt rohemünti)

30 ml värskelt pressitud laimi mahla

25 ml valget rummi

35-50 ml Campari aperitiivi

2 laimisektorit

purustatud jääd

50-100 ml kvaliteetset toonikut

Valmistamine

Pane mündioksad, rumm ja laimimahl kõrge klaasi või šeikeri sisse. Tambi väikese nuia või puulusikaga korralikult läbi, et mündioksadest eeterlikud õlid eralduksid*. Lisa Campari ja mõned jääkuubikud, sega korralikult läbi.

Täida kõrge klaas purustatud jääga, siis kurna klaasi sisse Campari-rummi-mündisegu. Lisa klaasi sisse laimisektorid, pikenda jook toonikuga. 

Serveeri kõrrega. 

* Soovi korral lisa 1-2 tl valget suhkrut. 

Retsepti jagas The Kitchn.

LISA KOMMENTAAR