4 värsket mündioksa (nt rohemünti)
30 ml värskelt pressitud laimi mahla
25 ml valget rummi
35-50 ml Campari aperitiivi
purustatud jääd
50-100 ml kvaliteetset toonikut
Pane mündioksad, rumm ja laimimahl kõrge klaasi või šeikeri sisse. Tambi väikese nuia või puulusikaga korralikult läbi, et mündioksadest eeterlikud õlid eralduksid*. Lisa Campari ja mõned jääkuubikud, sega korralikult läbi.
Täida kõrge klaas purustatud jääga, siis kurna klaasi sisse Campari-rummi-mündisegu. Lisa klaasi sisse laimisektorid, pikenda jook toonikuga.
Serveeri kõrrega.
* Soovi korral lisa 1-2 tl valget suhkrut.
Retsepti jagas The Kitchn.
Campari Mojito (kokteil)
Veidi mõrkjam versioon klassikalisest Mojito-kokteilist. Sellist jooki pakutakse Londonis Portrait Gallery viimasel korrusel asuvas baaris.