Toorjuust mädarõikaga

Krehvine toorjuustumääre sobib hästi leivale, köögiviljade (nt seller, kurk, porgand, redised) juurde kui ka krevettide ja vähjaliste kõrvale.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 dl kreeka/türgi jogurtit või hapukoort

200 g toorjuustu

väike kimp hakitud tilli soovi korral

pool sidrunit

0.5 dl riivitud värsket mädarõigast

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori mädarõigas ja riivi peenelt. Pese sidrun hästi hoolega, siis riivi 0,5 sl koort ja pressi välja 0,5 sl mahla. 

Mikserda kausis jogurt ja toorjuust ühtlaseks, siis lisa till, mädarõigas ja sidrun. Maitsesta umbes 0,5 tl soola ja näpuotsatäie pipraga.

Retsept on mugandatud Rootsi ajakirjast Allt om Mat

LISA KOMMENTAAR