Šokolaadi-banaani-maapähklivõikommid

Väike ja geniaalne maius. Ettevaatust - maapähklivõi ja tume šokolaad ei pruugi eesti lastele väga meeldida - aga seda rohkem jääb Sulle ;)

PS Maapähklivõi võib asendada mandlivõiga, siis sobivad need kompvekid ka nt Paleo-dieedi pidajaile. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

mitte väga küpset banaani

kreemjat maapähklivõid või mandlivõid

tumedat šokolaadi

veidi kookosrasva

hakitud röstitud maapähkleid

Valmistamine

Lõika banaan umbes 7-8 mm paksusteks viiludeks. Tõsta/määri/pigista pooltele banaaniviiludele veidi maapähklivõid, kata teise banaaniviiluga. Torka väike jäätisepulk läbi kahe banaaniviilu. Aseta ettevalmistatud kompvekid taldrikule ja tõsta sügavkülma pooleks tunniks. 

Haki pähklid peeneks. 

Sulata ettevaatlikult šokolaad, sega hulka veidi kookosrasva, et segu voolavam oleks. Võta banaani-maapähklivõitornikesed sügavkülmast välja. Kasta ettevaatlikult sulašokolaadi hulka, siis puista kohe peale veidi pähkleid. 

Lase taheneda, siis serveeri. 

  • Paleo-versiooni jaoks asenda maapähklivõi nt mandlivõiga!

Idee Joy of Baker toidublogist. 

LISA KOMMENTAAR