Täidetud portobello seened

Sulatatud juustu ning rukola-lehtkapsapestoga täidetud grillitud portobello seened. Retsepti autoriks on Soome Top Chef sarja võitja Teemu Laurell.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 portobello seent

125 g sulatatud juustu (Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuusto laktoositon)

2 dl rukolalehti

2 dl lehtkapsast

1 dl röstitud piiniaseemneid

1 dl oliiviõli

1 küüslauguküüs

1 tl soola

Valmistamine

Valmista pesto. Püreesta u 100 g sulatatud juustu, lehtkapsas, rukola, röstitud piiniaseemned, parmesan, oliiviõli ja küüslauk kannmikseris või köögikombainis. 

Eemalda portobello-seentelt jalg, täida seenekübarad pestoga. Aseta peale viil sulatatud juustu. 

Mässi seened fooliumi sisse ning küpseta grillil umbes 10 minutit, kuni seen küpseb ja juust sulab. 

Loe veel:

Allikas: Soome Valio Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 01.05.2021 19:35

Portobellod on minu lemmikseened poest...nüüd uues maitsvas kuues!