Praetud kartulid tilliga

Tegemist polegi retseptiga, pigem serveerimisviisiga, aga paneme siiski kirja.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

väikeseid varajasi kartuleid

praadimiseks võid

hakitud värsket tilli

meresoolahelbeid

Valmistamine

Keeda väikesed varajased kartulid soolaga maitsestatud vees küpseks. Nõruta ja lase jahtuda. (Või kasuta lihtsalt eelmisest söögikorrast jäänud kartuleid). 

Tillikartulite valmistamiseks sulata paar supilusikatäit võid suurel praepannil. Lõika kartulid pooleks, tõsta pannile ja prae mõõdukalt kuumal tulel aeg-ajalt segades kuldpruuniks ja krõbedaks. Puista peale ohtralt hakitud tilli, natuke meresoolahelbeid ja serveeri. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina. Muide, sarnane popp retsept on isegi USA ajakirjas Bon Appetit :)

LISA KOMMENTAAR

Maarit
postitatud 12.07.2015 17:14

mina teen oliiviõliga ja enne praadimise lõppu lisan tubli portsu värsket hakitud küüslauku

Martiina
postitatud 03.07.2017 20:06

Väga mõnus varajaste kartulite valmistusviis!