Lehtkapsas Pecorino juustuga

Lihtne viis nooremapoolsemate lehtkapsalehtede valmistamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 suur kimp lehtkapsast

100 g Pecorino juustu või Manchego juustu

1 sidruni mahl

5 sl külmpressitud oliiviõli

meresoola ja musta pipart

Valmistamine

Eemalda lehtkapsalt tugevad rootsud, viska need minema. Aseta kapsalehed teineteise peale, keera tihedasti rulli ("sigariks") ja lõika siis terava noaga õhukesteks ribadeks.

Sega kapsaribad riivitud juustuga.

Vispelda sidrunimahl ja oliiviõli omavahel, maitsesta soola-pipraga. Sega vinegrett salati hulka. 

Lase enne serveerimist tund aega toatemperatuuril maitsestuda.

Loe veel:

Mugandatud USA kokandusportaali The Kitchn retseptist. Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 07.06.2014 18:52

Ilmselt parim lehtkapsaroog, mida viimasel ajal proovinud.