Kruubi-suitsukanapirukas

Väikeste pirukate asemel võid küpsetada ka ühe suure. 

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g lehttainast

4 dl keedetud odrakruupe

250 g suitsukana

10 cm jupp porrut

150 g toorjuustu

peenelt hakitud murulauku

1 lahtiklopitud muna

Valmistamine

Haki suitsukana ja porru ning sega koos kruupide, toorjuustu ja murulauguga täidiseks. 

Rulli lehttainas jahusel laual õhemaks. Lõika tainas umbes 10x10 cm ruutudeks. 

Klopi muna lahti ja määri ruudu servadele. Tõsta tainas ruudu keskele ja voldi servad keskele üksteise peale kokku (muna aitab servadel kokku liimuda). Pintselda pealt munaga. 

Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. 

Andra Kalda retsept ilmus ajakirjas MARI veebruaris 2014. 

LISA KOMMENTAAR